Verzending binnen 1-3 werkdagen | Al onze grote producten worden binnen 7 dagen op afspraak geleverd | Gratis verzending vanaf €50,- (NL)

Nieuwe collectie Lief & Stoer


Met veel trots introduceren wij jullie onze nieuwe collectie: Lief & Stoer.

Het uitbrengen van deze collectie is een droom die uitkomt. Ik heb er altijd van gedroomd om een eigen collectie te ontwerpen. Meubelstukken die duurzaam en uniek zijn en alleen bij LINI verkrijgbaar. Ik heb elk ontwerp met veel liefde en oog voor detail ontworpen. Vervolgens zijn ze door onze ambachtslieden met de hand vervaardigd in Indonesië.

Waarom Lief & Stoer

Onze eerste collectie heb ik niet zelf ontworpen en bestond voornamelijk uit producten voor de meisjeskamer. Ik kreeg vaak de vraag of ik ook nog meubels/ accessoires ga verkopen voor de jongenskamer. Dit heb ik meegenomen in mijn  ontwerpen en heb ik voor de stoere jongens-/ meisjeskamer items toegevoegd aan onze collectie: Stoer. De Lief items bestaan dit keer uit meerdere meubelstukken (sets) die makkelijk met elkaar te combineren zijn, zodat je de kamer in zijn geheel kan stylen voor jouw kleine mini.
Vanaf nu kun je dus bij ons terecht als je op zoek bent naar een lieve en unieke meisjeskamer maar ook voor een unieke stoere jongenskamer.

Heb je nog vragen over de collectie of inspiratie nodig, neem dan gerust contact met ons of neem een kijkje op onze Instagram pagina en laat je inspireren.

Have fun shopping!

Liefs, LINI